Fullmåne ritual - gör din egen sacred fullmoon oil

Hej Darlings och Happy fullmoon!! igår den 17:e var det dags för fullmånen att infinna sig i Skyttens tecken. Detta innebär att denna fullmåne är extra kraftfull när det kommer till att öppna upp för nya sätt att hantera och välkommna livet. passa på att göra en kraftfull ritual idag eller imorgon för att  släppa taget om begränsade föreställningar och tankesätt, antingen med hjälp av en ritual som jag nu ska tipsa om eller gör din alldeles egen :D
 
 
Jag gjorde min fullmåne ritual igår och denna gång kände jag för att göra en sacred fullmoon oil innehållandes eteriska oljor. Oljan funkar som en påminnelse om de saker jag valt att släppa taget om under denna fullmåne. hur då kanske du undrar? Läs vidare ska jag förklara.
 
Vi tar det från början. Det allra första jag gjorde var att rena rummet och mina kristaller med salvia och palo santo. där efter plockade jag fram mitt kitt med eteriska oljor från Young living och började att dofta på dem en efter en. Sedan valde jag de som jag just den dagen fastnade för extra mycket vilket blev de som ni ser på bilden ovan nämligen R.C och Purification. jag använde dessa tillsammans i spridaren så att dofterna genomsyrade rummet.
 
Sedan tog jag fram en roller, en flaska och Castor Oil. (funkar med annan olja också) och fyllde flaskan (den blåa) med castor oil och 5 droppar R.C och lika många med purification. 
efter det satte jag på rollern och korken för att sedan skaka om. 
Jag ställde rollern på bordet och valde två kristallspetsar. En bergskristall och en rökkvarts. bergskristall för klarhet och rökkvarts för att släppa taget om det som inte längre fyller ett syfte för mig. Kristallerna höll jag i varsin hand då jag nu satte mig för att meditera. Under meditationen fukuserade jag först på mitt andetag och sedan på kristallerna jag höll i mina händer. den hand jag höll rökkvartsen i dunkade och pulserade kraftigt, vilket jag tar som ett tecken på att den verkligen jobbade med min energi. Efter ett tag så frågade jag mig själv högt vad jag ville släppa taget om och det kom upp ord så som kontroll, skuld, press, rädsla mm. Till sist i meditationen så fokuserade jag på stenarna i händerna igen och bad dem hjälpa mig att ladda oljan med det budskap jag sedan uttalade högt som om det redan har skett.
 
exempelvis: "Jag släpper kontrollen och tillåter mig själv att känna glädje"
"Jag pressar inte fram något utan vilar i att jag är precis på rätt plats i rätt tid och sätter min tillit i att universum guidar mig "
"Jag väljer kärlek istället för rädsla" 
ETC.
 
När jag kände mig klar så sa jag tack tre gånger och placerade sedan kristallerna med spetsen pekandes mot min olja jag gjort.
 
Tillsist tog jag fram en bit palo santo och skrev Love på den för att det var den energin jag ville svepa runt oljan och kristallerna. :D jag lät oljan och kristallerna stå så över natten och idag är det dags att börja använda oljan då den nu är laddad med mitt budskap. varje gång jag nu använder den är tanken att jag ska bli påmind om mitt budskap!<3
 
Om du skulle känna för att göra min ritual och lägger upp en bild på instagram får du mer än gärna tagga mig @spiritualistas så jag kan dela och se den :D
 
Glöm inte att följa mig på instagram och ha en underbar kväll i fullmånens sken :D
 
Kramar/ Stina